Hei kompis,

Vi er en liten gjeng som er sikkert veldig lik deg. Enkelt sagt, så vil vi forbedre livene våre, og tror optimale testosteronverdier har en direkte sammenheng med livskvalitet. Derfor vil vi gjøre alt vi kan for å optimalisere testosteronnivået. Vi gjør dette ved å analysere studier av høy kvalitet og forklare det på en lettforståelig måte.

I en verden full av desinformasjon, useriøse salgsaktører, misledende markedsføring og dårlige studier er det vanskelig å skille søppel fra gull. Vi er skeptisk til det meste, men tror ved grundig undersøkelse at, ved de riktige aktivitetene, kosthold, søvn og ro – at alle kan oppnå optimale testosteronverdier. 

Vi tror ikke på at du kan en magisk pille for å for å forbedre testosteronet ditt for alltid, fordi det blir som å montere 80 000 kroners felger på en gammel og sliten Honda. Men, hvis du allerede har en bra BMW med en solid motor, kan nemlig det å montere de 80 000 felgene sette prikken over i’en på dine testosteronverd(i)er!

Bare fordi en urt har blitt brukt i tusenvis av år mot infertilitet betyr det ikke at den fungerer direkte, men kan ha virkning på grunn av placebo-effekten. Forskning om kosttilskudd handler om å teste ut om tilskuddet har en bedre effekt enn placebo. Det er det vi prøver å finne ut av og gjøre valgene enklere for deg.

Vi er ikke biologer eller vitenskapsmenn, men vi tar de mest skeptiske ekspertene uten egeninteresser og belyser deres synspunkter.

Kult at du er med oss.